top of page
  • ZeynepSena

Ünlü Bestecilerin Hikayesi Zorlu’da Sahne Aldı

Güncelleme tarihi: 26 Haz 2022




Sahnede Devleşen İkili

Başrollerinde Türkiye’nin sevilen sanatçıların Okan Bayülgen ve Selçuk Yöntem’in yer aldığı Amadeus tiyatrosu 22 Haziran günü Zorlu Performans Sanatları Merkezinde sahne aldı. Dünya üzerinde yıllardır isminden bahsettiren Wolfgang Amedeus Mozart ve Antonio Solieri’nin hikayesi kalabalık bir ekiple izleyicilerle buluştu.



Seyir Zevki Yüksek Bir Oyun


Usta sanatçıların başrolünü üstlendiği oyun sadece bir tiyatro gösterisi değil aynı zamanda 12 kişilik koro ve kuvvetli orkestra ekibiyle müzikal zevki yaşatmaktadır. 2.5 saat süren oyunda seyircinin ilgisini daima sahnede tutacak yöntemler izlenmiş dekordan ışıklara kadar her detay üzerinde çalışılmış. Toplamda 55 kişilik bir ekibin hazırladığı oyun ilk sahneye çıktığın günden beri ilgiyle takip ediliyor.



Son Perde ile Hayran Bıraktılar


Mozart’ın kendi içerisinde yaşadığı çatışmaları izleyiciye aktaran Bayülgen oyun boyunca kendisine olan hayranlığı artıracak bir performans sergiliyor. Seyirciyi oyunun içerisine katan tavandan düşen beste kağıtları etkinin oldukça arttığı anlardan biri olarak akıllara kazındı.



4 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page