top of page
  • ZeynepSena

Kuruçeşme'de Melek Mosso Esintisi




Yan Flüt ile Dinleyenleri Etkiledi

Son zamanların sevilen sanatçısı Melek Mosso, 6 Haziran 2022 tarihinde Kuruçeşme Arena Açıkhava’da sevenleriyle bir araya geldi. Kendi besteleri ile konsere başlayan Mosso, Sezen Aksu ve Yıldız Tilbe gibi Türk müziğinin sevilen sanatçılarının eserlerini coverladı. Yazın geldiğini sevenlerine hissettiren müzisyen dansçılar ile yaptığı sahne şovu ve potporiler ile yüksek bir enerjiyle konseri sonlandırdı.


Sokak sanatçılığından Kuruçeşme Arenaya


Konservatuar eğitimi ardından İstanbul’da sokak müzisyenliği yapan Melek Mosso piyano, yan flüt gibi çeşitli enstrümanlar ile şarkılarını renklendiriyor. Genel dinleyicilerin hep bir ağızdan söylediği kendine ait ‘Vursalar Ölemem, Doğum Günü’ şarkıları ile geceyi başlatan Mosso güçlü sesi ile back vokal desteği almadan müzik severlere keyifli bir akşam yaşattı.


‘Keklik Gibi’ ile duygulu anlar


Popüler şarkıların dışında farklı tarzları repertuarında barından şarkıcı Erzincan yöresine ait olan ‘Keklik Gibi’ türküsünü kendi yorumu ile seslendirdi. Dinleyicilere eseri annesi ile beraber çocukluğundan beri söylediğini ifade eden Mosso onun için manevi değerinin oldukça önemli olduğunu belirtti. Hep birlikte enerjik şarkılar eşliğinde eğlenen topluluk anlamlı türkünün eşliğinde duygusal anlar yaşadı.




Göz dolduran ışık şovu


Melek Mosso ve ekibi şarkıların duygularını misafirlere ışıkların doğru kullanımı ile hissettirdi. İzleyecisi ile etkileşimi kuvvetli olan Mosso şarkı aralarında hikayelerini anlatarak katılımcıların sahne ile bağını koparmadı. Konser sonunda dansçıları ve ekibine alkış isteyen Mosso yüzlerde büyük bir gülümseme bırakarak sahneye veda etti.




20 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page